Te zien en te doen

De hoofdmoot op onze boerderij is natuurlijk de kaasmakerij, maar daarnaast is er nog veel meer te beleven en zien. Iedere zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur is de boerderijwinkel open en hebben we "open erf", daarnaast zijn we ook altijd op afspraak te bezoeken. Op onze boerderij zijn 4 nog meer dieren waar we graag over vertellen.

Koeien

Onze brandrode dames en hun kalfjes zijn een bezienswaardigheid op zich! Het grootste deel van het jaar staan ze op de weide, het jongvee zelfs het hele jaar rond. De melkkoeien komen in de winter naar binnen in de grote loopstal maar gaan ook dan dagelijk nog een aantal uren naar buiten. 

Geiten

Op onze boerderij hebben we diverse geitenrassen, onder andere de Nederlandse bonte geit en Nubische geiten. We melken ze niet, ze zijn gewoon geweldig leuk om naar te kijken in onze geitentuin. Knuffelen is toegestaan!


Ezels

Onze twee ezeltjes zijn de grootste knuffels die er zijn. In overleg zijn ze af en toe beschikbaar om mee te wandelen en/of te onthaasten. 
Ook is het mogelijk voor gediplomeerde (asino)therapeuten om gebruik te maken van onze accomodatie en ezels.


Kippen

Onze eitjes worden verzorgd door prachtige Nederlandse Sabelpootkrielen, deze hebben wij in de kleurslag citroenporselein en isabelporselein. Daarnaast hebben we enkele kuifhoenders die ook tot de zeldzame huisdierrassen behoren.Welsh Pony's

Boerderij Brandrood is ook de thuisbasis van SilverMountain Welsh pony Stud & Menteam! Kleur, karakter en prestatie gaan hand in hand. SilverMountain heeft haar eigen website, klik hiervoor op het logo hieronder.


Paddock Paradise

We hebben tevens een kleinschalige pensionstalling voor pony's/paarden in paddock paradise systeem, 24/7 buiten in paardvriendelijke natuurlijke omstandigheden. Er is helaas GEEN plek meer op de wachtlijst. 


Feestje?

Zoekt u een fotolocatie voor uw bruiloft, en leuke plek voor (een onderdeel van) uw familiefeest, wie weet kunnen wij iets voor u betekenen. Kom maar op met de ideeën! Een combinatie met huifkartocht is ook mogelijk.