Boerderijwinkel

Wij zijn trots op onze kaas en onze koeien, en laten u er graag mee kennismaken.


Ook nu in covid-19-tijd geldt onderstaande, u bent van harte welkom. Wij verkopen levensmiddelen en mogen daarom gewoon open zijn. U wordt gewezen op de maatregelen die van toepassing zijn, zoals aantal personen in de winkel en het bewaren van 1,5 meter afstand van elkaar.
Iedere zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur is de boerderijwinkel geopend en kunt u naast Brandrood kaas, kaasplanken, -raspen en -messen ook andere mooie streekproducten kopen. Denk aan Jorisbrood, jams, mosterd, eieren, biologische wijnen en Doesburger Eng bier. Kijk ook gerust rond op ons bedrijf en maak kennis met al onze dieren, er is veel te zien en te doen.

 

Op maandag tot en met vrijdag is de boerderij op deze tijden vrij te bezoeken, maar is de winkel niet steeds bemand, wilt u zeker weten dat wij u dan ook in de winkel kunnen helpen bel of mail dan even van te voren. Jorisbrood is alleen op zaterdag vers verkrijgbaar, u kunt ook vantevoren bestellen uit Joris zijn assortiment en bij ons afhalen.

  

Daarnaast is Brandrood natuurlijk verkrijgbaar in diverse natuurvoedingswinkels en kaasspeciaalzaken door heel Nederland, of online te bestellen via onze webshop.